Tragedie în sportul arădean: Florin Bugar, antrenorul echipei de fotbal Piroș Security, a murit la doar 49 de ani în urma infectării cu COVID-19!

  de Lucian Dănilă | 22 octombrie 2020, 8:10 AM | Sport

  2

  Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a echipei Piroș Security. Florin Bugar, antrenorul echipei de fotbal feminin Piroș Security Arad, dar și al echipei naționale de fete Under 19, a pierdut cel mai important meci al carierei sale, cel cu viața…

  „Veste tragică atât pentru echipa noastră cât și pentru întreg fotbalul feminin.

  Din păcate în noaptea de 22 Octombrie 2020 la ora 01:30 antrenorul Florin Bugar a pierdut cel mai important meci, cel cu viața.

  În cariera sa a mai antrenat echipa de băieți dar și cea de fete la CFR Timișoara, Echipa națională feminină a României sub 19 ani .

  Întreg stafful și jucatoarele sunt alaturi familiei și transmit sincere condoleanțe.

  Mulțumim Prof pentru toată implicarea , rezultatele și pentru tot ce ne-ați învățat.

  NU TE VOM UITA NICIODATĂ!

  Florin Bugar 1970-2020”, scrie pe pagina de Facebook a echipei.

  Florin Bugar a fost testat pentru COVID-19 în urmă cu aproximativ două săptămâni. La data de 9 octombrie, rezultatul său și al altor șase din lotul echipei Piroș Security a fost pozitiv. Situația antrenorul s-a înrăutățit brusc. A făcut encefalită și a fost transportat la secția ATI a unui spital din Timișoara, ca apoi să fie intubat.

  În ultima săptămână situația lui medicală s-a degradat foarte tare. Plămânii și creierul nu i-au mai funcționat, iar azi noapte la ora 1.30 inima sa a încetat să-i mai bată.

  Drum lin printre îngeri, Florin Bugar!

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.