Tragedie în Banat. Un tânăr de doar 19 ani s-a sinucis cu o armă de vânătoare

  de - | 30 October 2022, 9:46 PM | Regional

  0

  Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost găsit mort, duminică, în zona unei halde de steril din județul Caraș-Severin. A scris un bilet în limba croată și s-a sinucis cu o armă de vânătoare. Duminică dimineață, Poliția Caraș-Severin a fost sesizată prin 112 cu privire la decesul unui tânăr în vârstă de 19 ani din Lupac.

  Cercetările au scos la iveală că tânărul de 19 ani, din comuna Lupac, a murit ca urmare a unei răni pe care și-ar fi provocat-o prin împușcare, cu o armă de vânătoare deținută legal de un membru al familiei, informează IPJ Caraș-Severin. Tânărul a fost găsit în zona haldei de steril din localitatea Lupac de către un unchi.

  sursa: pressalert.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.