joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tragedie feroviară în Grecia, cel puțin 36 de oameni au murit. „Primele două vagoane nu mai există”

  de - | 1 martie 2023, 12:11 PM | Internaţional

  0

  (foto: captură video BBC / YouTube)

  Grecia trece prin „cel mai grav accident feroviar pe care l-a cunoscut vreodată”, scrie presa elenă, după coliziunea dintre un marfar și un tren de pasageri în apropiere de orașul Larissa, în urma căreia cel puțin 36 de oameni au murit. Supraviețuitorii povestesc că mai mulți pasageri au fost aruncați prin ferestrele vagoanelor în urma impactului, relatează BBC, The Guardian și publicațiile locale, citate de Libertatea.

  „Primele două vagoane nu mai există, iar al treilea a deraiat”, a declarat Costas Agorastos, guvernatorul regiunii Thessalia, pentru televiziunea greacă Skai, precizând că cele două trenuri s-au ciocnit frontal cu mare viteză.

  Bilanțul deceselor în urma coliziunii celor două trenuri din Grecia a ajuns la 36, au anunțat autoritățile locale.

  Presa din Grecia scrie că persoanele care au murit se aflau în primele două vagoane ale trenului cu pasageri, care făcea legătura între Atena și Salonic.

  Sursa: Libertatea

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.