sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un mort și zeci de răniți într-un accident feroviar în Olanda. Un tren de pasageri a lovit un utilaj de construcţii

  de - | 4 aprilie 2023, 10:44 AM | Internaţional

  0

  (foto: Twitter/ @sotiridi)

  Un tren de pasageri care transporta cel puțin 50 de persoane a deraiat, în Olanda, marți dimineață, după ce a lovit o macara ce lucra pe calea ferată. O persoană a murit, mai multe au fost rănite, scrie Newsweek.

  „O persoană a murit şi cel puţin 30 au fost rănite. Unsprezece persoane şi-au găsit adăpost la localnici, în timp ce răniţii grav au fost transportaţi la spital”, anunță serviciile de urgenţă olandeze, citate de Reuters şi AFP. Dintre cei răniți, 19 au răni grave.

  Vagonul din față al trenului de noapte din orașul Leiden la Haga a deraiat și a căzut pe câmp după accident, a declarat agenția de presă ANP. Al doilea vagon era pe o parte și la vagonul din spate a izbucnit un incendiu care a fost stins ulterior, se arată în comunicatul citat de Libertatea.

  Trenul a deraiat în jurul orei 03:25 (01:25 GMT) după ce a lovit un echipament de construcţie aflat pe calea ferată în zona localităţii Voorschoten, la periferia nord-estică a oraşului Haga, scrie Observatornews.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.