sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Tragedie de sărbători pentru o familie din vestul țării: o fetiță de 2 ani, scăpată în oala cu supă fierbinte!

  de - | 16 aprilie 2017, 12:50 PM | Regional

  0

  O familie din satul Tășad, comuna Drăgești, județul Bihor, a fost lovită de o tragedie sâmbătă după-masă, scrie publicația ebihoreanul.ro. Se pare că mezina familiei, o fetiță de doar 2 ani, a fost scăpată într-o oală cu supă fierbinte, suferind arsuri grave.

  „Copilul a fost transportat la Spitalul Municipal cu arsuri de gradul 2 și 3 pe față, mâini și torace. În prezent este investigate la Centrul de Primire Urgențe”, a precizat dr. Liciniu Venter, directorul medical al Serviciului de Ambulanță Bihor, pentru ebihoreanul.ro.

  Publicația amintită menționează că deocamdată nu sunt clare împrejurările în care s-a produs accident, dar că fetița este în stare gravă. Se pare că starea fetiței i-a determinat pe medici să o transfere pe aceasta la Spitalul de Arși din Capitală, cu ajutorul unui avion SMURD, unde aceasta poate primi îngrijiri de specialitate.

  Fotografie ilustrativă

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.