duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tragedie de 1 mai! Doi copii ar fi căzut cu ATV-ul într-o râpă

  de Special Arad | 1 mai 2022, 3:59 PM | Naţional

  0

  (foto: alba24.ro)

  Echipele de salvatori intervin duminică în zona Râpa Roșie din Sebeș, unde a fost semnalat un ATV răsturnat.

  Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un ATV răsturnat, posibil 2 victime”, potrivit pompierilor, care au precizat că „se va încerca trolierea cu elicopterul a doi salvatori pentru evaluarea și recuperarea celor doi copii”.

  Potrivit surselor alba24.ro, apelul inițial la 112 ar fi indicat că în accident ar fi implicați doi minori și un adult.

  Un martor ocular, a postat pe un grup de Facebook următoarele: ”Chiar acum la Râpa Roșie Sebeș a căzut cineva de sus dinspre Daia Română în jos pe la mijlocul râpei. Am văzut ATV-ul rostogolindu-se și am putut distinge de asemenea o persoană rostogolindu-se cu rămășițele ATV-ului„.

  Cineva din grup a anunțat la 112. Poziția aproximativă de unde au căzut este cea din imagine.

  Se va încerca trolierea cu elicopterul a doi salvatori pentru evaluarea și recuperarea celor doi copii. Misiunea este extrem de dificilă din cauza zonei inaccesibile, singura posibilitate de acces fiind cu troliul, au transmis reprezentații ISU Alba.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.