sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Traficul pe Valea Oltului, blocat din nou în urma unui carambol, cu nouă victime

  de - | 1 august 2021, 4:33 PM | Naţional

  0

  Captură video cu elicopterul SMURD

  Accidentul rutier s-a produs duminică, după orele prânzului, 1 august, pe DN 7 / E 81 la Câineni. Potrivit martorilor patru maşini sunt implicate în incident, informează adevarul.ro.

  Din ultimele informaţii furnizate de ISU Vâlcea reiese că toate cele nouă victime au fost preluate de echipajele de intervenţie în stare conştientă după ce li s-au acordat primele îngrijiri medicale la faţa locului. Dintre acestea, patru au fost încadrate la codul verde de intervenţie, trei la codul galben şi două la codul roşu – cele mai grave. Patru pacienţi au fost preluaţi şi transportaţi către Unitatea de Primiri Urgenţe Sibiu cu autospeciala pentru transport persoane şi victime multiple (două cod verde şi două cod galben); o victimă încadrată la cod verde a refuzat transportul; o victimă de cod roşu a fost preluată de un echipaj SMURD C pentru a fi transportată la UPU Sibiu; o alta tot de cod roşu – preluată de elicopterul SMURD Craiova, iar alte două victime – una de cod galben şi alta de cod verde au fost preluate de echipajele SMURD Brezoi şi SAJ Vâlcea.

  Sursa: adevarul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.