Trafic de coșmar! Timp de trei săptămâni podul peste Mureș intră în reparații

  de Special Arad | 31 July 2017, 2:09 PM | Regional

  0

  Până în 23 august, traficul rutier la intrarea pe Autostrada Deva – Sibiu, în zona podului peste Mureş din Şoimuş, va fi restricţionat. Podul va intra din reparaţii, iar şoferii sunt anunţaţi că trebuie să se aştepte la o circulaţie îngreunată.

  Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă că, până în 23 august 2017, se vor executa lucrări de întreţinere şi reparaţii la podul peste râul Mureş, situat pe DN 76, în zona Şoimuş, între autostrada A1 şi DN7, scrie adevarul.ro.

  „Până în data de 9 august 2017, în zonă se va circula cu restricţii timp de trei ore (intervalul 11-14), iar în perioada 9 – 23 august 2017, restricţiile vor fi instituite timp de cinci ore (intervalul 11-18). Intervalul orar în care se execută lucrările poate fi modificat, în funcţie de avizul C.F.R. S.A., deoarece este necesară şi întreruperea alimentării cu energie electrică a magistralei de cale ferată”, a informat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara. Lucrările de reabilitare vor fi efectuate cu ajutorul unui utilaj de mari dimensiuni, care va fi amplasat pe o bandă de circulaţie, zona fiind restricţionată şi semnalizată cu piloţi de circulaţie. Traficul se va desfăşura  alternativ, pe o bandă. „Deoarece este posibil să se formeze coloane de autovehicule la ieşirea de pe autostradă, pe sensul Sibiu-Deva, pe DN 76, dar şi pe DN 7, la intersecţia cu DN 76, pentru evitarea zonei de lucrări, poate fi folosită ruta DN7 Deva – Simeria – intersecţie A1 şi retur”, a informat DRDP Timişoara.

  Podul rutier de 600 de metri peste Mureş este unul dintre cele mai aglomerate tronsoane din judeţ, pentru că leagă trei şosele europene: DN 7, DN 76 şi Autostrada A1, scrie Adevărul.

  FOTO: adevarul.ro

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.