Trafic blocat la Zimandu Nou, după ce un microbuz a fost acroșat de o locomotivă. O femeie a fost transportată la spital | Foto

  de Special Arad | 18 decembrie 2018, 9:09 PM | Știri Arad | Zimandu Nou

  0

  Un microbuz cu două persoane a fost lovit de o locomotivă în urmă cu o oră la bariera din Zimandu Nou, pe drumul Arad-Oradea. În urma accidentului, a fost rănită o femeie.

  Imediat după impact, a fost anunțat Regulatorul de mișcare al CFR pentru oprirea traficului feroviar pe porțiunea respectivă. Însă e blocată și ciculația rutieră. În acest moment, traficul de la barieră este oprit pentru măsurători, iar echipa de Descarcerare rămâne la fața locului pentru asigurarea zonei până la finalizarea operațiunilor.

  La intervenție au fost solicitate mai multe echipaje, unul de la Decarcerarea ușoară – Detașamentul Arad, un echipaj SMURD din Curtici, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean și SVSU Zimandu Nou.

  De asemenea, a fost solicitat și sprijinul Primăriei, pentru a veni cu un utilaj greu.

  Femeia rănită a fost transportată la spital.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.