luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Toţi cei care vor mai încerca să obţină adeverinţe de vaccinare sau certificate verzi false vor merge la închisoare – a avertizat Lucian Bode

  de - | 18 octombrie 2021, 1:07 PM | Naţional | Sănătate

  0

  Toţi cei care vor mai încerca să obţină adeverinţe de vaccinare sau certificate verzi false vor merge la închisoare, a avertizat, luni, ministrul interimar de interne, Lucian Bode. Peste 800 de persoane sunt cercetate în prezent fie pentru că au folosit acte false care dovedesc vaccinarea, fie că au ajutat la emiterea acestora.

  Lucian Bode îi avertizează pe cei care falsifică documente că vor fi aspru pedepsiţi deoarece reprezintă un pericol pentru comunitate.

  „Am văzut foarte mulţi români, vorbim de sute, sunt mulţi, care apelează la certificate de vaccinare false. Avem 362 de dosare penale, 850 de persoane cercetate pentru teste PCR false, pentru certificate şi adeverinţe de vaccinare false. Le transmit tuturor: toţi vor merge la puşcărie. Apetitul va scădea după ce vor fi primele condamnări”, a declarat Lucian Bode.

  Sursa: adevarul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.