Sergiu Bîlcea: „Amenzile pentru necompletarea formularului digital au fost anulate!”

  de - | 29 June 2022, 6:08 PM | Comunicate contra cost

  0

  Deputaţii au votat anularea amenzilor pentru românii care nu au completat la timp formularele digitale la intrarea în România, în timpul pandemiei, a anunţat deputatul Sergiu Bîlcea. Cei care au plătit deja îşi pot primi banii înapoi dacă depun o cerere, în termen de 90 de zile de la intrarea în vigoare a ordinului ministrului.

  „Mii de oameni, mulţi dintre ei de bună credinţă, au fost amendaţi contravenţional, după ce s-au întors din străinătate, pentru că nu au completat formularul din lipsă de informare sau pentru că nu au ştiut cum să acceseze platforma. Am traversat o perioadă cu foarte multe reglementări în continuă schimbare, unii oameni aflaţi în străinătate nu au fost conectaţi la ştiri. Dacă atât de muli oameni au greşit, înseamnă că este o problemă cu reglementarea respectivă şi am considerat că amenzile trebuie anulate”, a declarat deputatul PNL Sergiu Bîlcea.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.