Tot mai mulți cretini pe șoselele Aradului! Ăsta era chiar pe autostradă. Și tot mai greu ne pun să facem… (VIDEO)

  de Lucian Dănilă | 14 mai 2019, 3:22 PM | Știri Arad

  2

  Nu este materialul video al nostru, este al colegilor de la Opinia Timișoarei, dar parcă sunt tot mai mulți acești inconștienți care nu doar că își riscă viața ci, mai grav, o pun în pericol pe cea a participanților la trafic care respectă regulile.

  Se întâmplă, din nou, pe autostradă, chiar la 3 kilometri de punctul de trecere al frontierei de la Nădlac, în județul Arad, pe Autostrada Vestului. Șoferul Fordului din imagine circulă cu o lejeritate de parcă s-ar plimba prin cartierul său. Noi, ceilalți participanți la trafic, ce ar trebui să facem în momentul în care, la viteză mare cum se circulă pe autostradă, ne-am trezi cu el în față. Nici măcar semnul divin nu am mai apuca să-l facem, cel cu vârful degetelor la cap, la buric și apoi pe cei doi umeri, depinde dacă ești catolic sau ortodox. La musulmani e mai ușor, ei nu mai gesticulează, ei strigă direct ceva legat de Allah…

  Gluma ca glumă, dar în situația asta iese cam prost. Omul fie și-a luat permisul la Pitești, fie l-a luat degeaba, fără a cunoaște regulile elementare de circulație.

  S-a întâmplat ieri, în jurul orei 14, în apropiere de Nădlac, scrie opiniatimisoarei.ro.

  Tot mai greu ne pun inconștienții ăștia să facem… Și tot mai mulți sunt…

  Din păcate nu se vede numărul de înmatriculare al mașinii din imagine.

   

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. In Romania nu lipsa autostrazilor face victime cu se tot vehiculeaza ci permisele date pe bani unor analfabeti si lipsa Politiei in trafic! Nu mai spunem de lipsa radarelor inteligente etc. Suntem ultimii in toate domeniile! Mai putin la mandrie prosteasca!

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.