vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Torță pe roți! Un autocar în care se aflau 49 de români a luat foc pe o autostradă din Austria

  de - | 1 iunie 2020, 11:15 AM | Internaţional

  1

  (foto: Serviciul pompierilor din Allander)

  Un autocar în care se aflau 49 de români, 48 de pasageri și un șofer, a luat foc pe o autostradă din Austria, aproape de Viena. Fumul gros și negru s-a văzut de la zeci de kilometri distanță.

  Autocarul în care se aflau românii a luat foc pe autostradă, în timpul mersului. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii de la trei secții din apropiere, potrivit heute.at.

  Potrivit sursei citate, toți pasagerii și șoferul au reușit să se salveze la timp. Toți au fost conduși de către autoritățile austriece la un hotel din apropiere.

  Cauza acestui incendiu încă nu a fost stabilită, iar autocarul a fost distrus complet de flăcări.

  sursa: digi24.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „Cauza acestui incendiu încă nu a fost stabilită, …” Ei na, de parcă ar fi primul și ultimul. Mentenanță făcută de mecanici „calificați de școlile profesionale” românești. Când un producător investește într-o carte tehnică de întreținere și reparații, oare de ce la naiba o face? Probabil, cum se obișnuiește și pe la o serie de „service”-uri, „domnii” patroni și responsabili de flota de autobuze o consideră o cheltuială de geaba. Doar este țara lui „Las că merge și așa!”.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.