vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Topul salariilor în România! Aradul se situează sub media națională!

  de Special Arad | 18 iulie 2016, 10:35 AM | Administraţie | Recomandările editorilor

  2

  Diferență mare între salariile medii nete ce se câștigă în județele din Româna. O arată harta întocmită în baza datelor de la Comisia Națională de Prognoză de către cei de la economica.net.

  Astfel, câștigul mediu net într-o lună, în Harghita, e aproape la jumătatea celui încasat de un bucureștean.

  În ordine, cele mai mari câștiguri salariale medii nete sunt în București, Ilfov, Cluj, Timiș, Argeș și Gorj, acest din urmă județ fiind ajutat decisiv la acest capitol de salariile din industria extractivă de stat.

  Câștigul salarial mediu net în București ajunge la 2.882 lei în 2016, potrivit ultimelor date publicate de Comisia Națională de Prognoză. Media națională e la 1.998 lei.

  În județul Arad câștigul mediu net este de 1769 lei, sub media națională.

  Mai multe AICI!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Este foarte adevarat ca Aradul este in topul salariilor mici pentru ca fiind un oras apropiat de frontiera,a deschis calea multor investitori straini,ceia ce nu este rau,rau este faptul ca platesc in general 200 Euro pe luna,ceia ce pe ei ai conduc spre o imbogatire rapida,ia pe romani spre sclavagismul Europei si foamete desi sunt harnici si muncesc,mor de foame si nu reusesc sa-si achite facturile luna de luna,care sunt la preturi EUROPENE iar salariile din restul Europei sunt de Minim 500 Euro.Daca vom accepta pe mai departe sa ne vindem forta de munca ieftin si nu vom face nimic, si vom accepta salariile mizere din Zona industriala,si alte parcuri industriale ce viitor vor avea copii nostri?

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.