miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  TOP 5 recomandări de care să ții cont când vinzi o proprietate (P)

  de Special Arad | 27 februarie 2023, 5:32 PM | Advertorial

  0

  Atunci când doreşti să vinzi o proprietate, trebuie să ţii cont de câteva detalii care te vor ajuta să obţii maximum din valoarea proprietății tale şi te vor scuti de bătăi de cap.

  În primul rând, stabilește un preț corect. O proprietate care stă prea mult timp la vânzare se devalorizează în timp. De aceea magazinele schimbă des aranjarea rafturilor, pentru că dacă vezi același produs în același loc mereu, vei crede că nu este suficient de valoros pentru a fi cumpărat.

  În al doilea rând, aranjează proprietatea pentru vizite și fă poze. Statistic, anunțurile care conțin poze au cu 80% mai multe vizualizări față de anunțurile care nu conțin poze.

  În al treilea rând, fă ordine în documente. Pregătește un extras de carte funciară recent, actele imobilului și o schiță.

  În al patrulea rând, apelează la profesionişti, dar nu recomandăm mai mult de unul. Dacă atunci când ai o problemă medicală consulţi un doctor, atunci când ţi se defectează maşina apelezi la un mecanic, atunci când ai o proprietate de vânzare, apelează la un agent imobiliar profesionist.

  Este persoana cea mai în măsură să îţi ofere consiliere în privinţa preţurilor practicate pe piaţă, să îţi pună în valoare proprietatea, să îţi genereze clienţi calificaţi şi să obţină oferte concrete pentru proprietatea ta. Înainte de a alege un agent imobiliar care să te reprezinte, află care sunt serviciile pe care ţi le oferă, care vor fi beneficiile tale colaborând cu o agenţie imobiliară, consultă recenziile lăsate de alţi clienţi care au colaborat cu agenţia, astfel încât să afli experienţa lor.

  În al cincilea rând, studiază care sunt taxele aflate în sarcina ta și nu uita să le ai în vedere la stabilirea prețului final.

  REZUMAT TOP 5 RECOMANDĂRI PENTRU VÂNZAREA PROPRIETĂȚII TALE:

  1. STABILEȘTE UN PREȚ CORECT

  2. ARANJEAZĂ PROPRIETATEA PENTRU VIZITE ȘI POSTEAZĂ ANUNȚ CU POZE

  3. PREGĂTEȘTE DOCUMENTELE NECESARE VÂNZĂRII

  4. ALEGE UN SINGUR AGENT CU CARE SĂ COLABOREZI, IAR ACESTA SĂ SE ANGAJEZE SĂ ÎȚI OFERE SERVICII PROFESIONISTE PRECUM ANALIZĂ DE PIAȚĂ, MARKETING ONLINE, BAZĂ DE DATE CU CLIENȚI, CONSULTANȚĂ JURIDICĂ ȘI IMOBILIARĂ, ASISTENȚĂ DE SPECIALITATE.

  5. CUNOAȘTE TAXELE CARE SUNT ÎN SARCINA TA.

  Misiunea noastră este să le oferim clienților noștri tranzacții fără drumuri și fără stres și să ne transformăm angajații în lideri remarcabili.

  Facem asta fără compromisuri de la valorile GOLDEN: Grijă, Onestitate, Legalitate, Dedicare, Educație și Networking.

  Iată ce spun clienții despre noi în recenziile publicate pe Google:

  „Anterior colaborării cu Golden Real Estate, mai exact cu Ionel Rășinar, eram total împotriva agențiilor de intermediere, spun asta din experiența avută cu majoritatea agențiilor, însă pot garanta și recomand oricând (ceea ce am și făcut) prietenilor și nu numai, colaborarea cu Golden Real Estate, mi-au garantat că îmi vor găsi cumpărător la imobil (apartament) la prețul corect și în timpul cel mai scurt (aprox. 2 săptămâni), însă ce m-a surprins a fost după încheierea contractului, când au dat dovadă de seriozitate și s-au ținut de cuvânt, adică nu au dispărut din peisaj, deși plata a fost făcută; au continuat să se implice și să ducă la bun sfârșit tot procesul greoi în relațiile cu băncile și nu am fost nevoit să fac eu alte deplasări. Totul a fost dus la bun sfârșit cu ajutorul lor, al echipei Golden Real Estate. Am avut parte de sprijin și consiliere și chiar ajutor atunci când am întâmpinat unele piedici, ajutor din partea lui Ionel în special, motiv pentru care comisionul plătit l-am considerat întotdeauna ca fiind corect câștigat pentru munca și implicarea lui/lor. Am rămas prieteni și mă bucur de fiecare dată când am ocazia să-i recomand pentru că am încredere în ei! NOTA 10!!!” – Cătălin Drăguț.

  Îți stăm la dispoziție pentru mai multe detalii la numărul de telefon 0371 546 700, la adresa de email [email protected], pe pagina de Facebook Golden Real Estate, pe Instagram golden.real.estate sau pe site-ul nostru www.goldenimobiliare.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.