joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Toaleta publică din zona Libelula, pusă la pământ. Bibarț: „Cel târziu anul viitor va exista ceva similar, dar demn de secolul 21”

  de Raluca Medeleanu | 18 ianuarie 2021, 12:20 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Captură Video / Facebook Călin Bibarț

  După zeci de ani de când a fost lăsată de izbeliște, iată că Primăria Arad a dispus astăzi, 18 ianuarie, demolarea toaletei publice din zona Libelula.

  De ani de zile, încăperile din subsolul spațiului verde din dreptul stației de tramvai„Burza” au fost adevărate focare de infecție, fiind adesea folosite de oamenii străzii care aruncau necontenit gunoaie acolo și, mai mult, au atras adevărate „colonii” de șobolani, care puteau fi observați adesea plimbându-se prin gazonul din jur.

  Aflat la fața loculului, să observe începerea lucrărilor de demolare, primarul Călin Bibarț a făcut și un live pe pagina sa de Facebook prin care a anunțat că urmează să fie construită o toaletă publică la standarde moderne, în viitorul apropiat.

  „Am inceput actiunea de demolare. Se va construi alta, în vecinătate, dar nu pe spațiul verde. Aici va fi refăcut spațiul verde. În doua zile, maxim trei va fi istorie, iar în cursul anului asta, cel târziu anul viitor, va exista ceva similar, demn de secolul 21 (…). Așteptăm primăvara să pornim lucrările…”, a spus primarul.

  Citește și: Toaletele publice ale Aradului – caracterizarea perfectă a destoiniciei unui primar! Un reportaj din „lumea de apoi” a tuturor administrațiilor din ultimii 20 de ani 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Primarul trebuie să fie primul gospodar al unei localități.
   Primarul comunist/socialist al Aradului zilnic între 7 și 8 dimineața constata neregulile pe teren iar seara intre 19 si 20 verifica solutionarea acestora .
   De 30 de ani situatia celor 2 wc-uri nu a fost sesizata de primari sau colaboratori ai acestora .
   Putem gândi că unele investiții se materializează doar atunci când exista interese ?!? .

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.