Colonelul Lucian Mihoc, șeful ISU Timiș, internat în spital cu COVID-19. Acesta nu este vaccinat

  de - | 7 October 2021, 8:20 PM | Regional

  0

  (foto: pressalert)

  Colonelul Lucian Mihoc, în vârstă de 43 de ani, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, a fost internat în cursul zilei de miercuri la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara. Momentan, potrivit surselor Digi24, starea sa de sănătate este bună, dar rămâne sub atenta supraveghere a medicilor, pentru că are o afectare pulmonară destul de serioasă. Șeful ISU Timiș nu era vaccinat.

  De-a lungul timpului, la ISU Banat au fost mai multe focare de COVID-19. Au fost astfel de situații în februarie, dar și în noiembrie anul trecut.

  Valul 4 se manifestă pregnant în județul Timiș, inclusiv la nivel înalt. Și subprefectul județului Timiș, Ovidiu Drăgănescu, a fost confirmat cu COVID-19. El este însă vaccinat și a făcut o formă ușoară.

  La începutul acestui an, Elena Popa, subprefect de Timiș, a murit din cauza virusului SARS-CoV-2, notează digi24.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.