duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  TIR – pericol public, surprins în trafic pe drumul Curtici – Sântana

  de Special Arad | 3 iunie 2019, 11:10 AM | Știri Arad

  1

  O dâră de fum dens se întinde mai bine de un kilometru, pe drumul Curtici – Sântana. Sursa? Un TIR care are mari probleme, dar cu toate acestea șoferul continuă să conducă. Nu trage pe dreapta.

  Imaginile ne-au fost trimise de un șofer care trecea prin zonă în această dimineață și a fost mai mult decât surprins să vadă cum din TIR iese o asemenea cantitate de fum. „Probabil are ceva probleme la motor. Așa fum iese dacă mănâncă motorul antigel”, a opinat cititorul nostru.

  Oricare ar fi motivul, șoferul TIR-ului supune condurătorii din trafic la un real pericol, căci afectează grav vizibilitatea.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Abia l-am putut depasi pentru ca nu vedeam pe contrasens de fumul lui. Am mers cu farurile de ceata pornite… Am oprit la o cafea in Chisineu Cris si l-am ajuns din nou din urma in Salonta. L-a oprit in fata sectiei de politie un ofiter, loc unde l-am depasit. Imediat a plecat mai departe si il vedeam in retrovizoare la iesire din Salonta mergand cu fumatoria dupa el fara niciun stres. Dezastru! Asta e var cu ala cu duba rupta in doua…

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.