Tinerii artiști, din nou în lumina reflectoarelor la kinema ikon

  de [email protected] | 28 august 2019, 1:41 PM | Cultură

  0

  Kinema ikon așteaptă arădenii, vinerea aceasta (30 august), de la ora 18, la Muzeul de Artă, cu o nouă expoziție experimentală: „ki49.4 / SUBSOL 16.2: EXIT SPACE – out of comfort zone | experimental artworks with and by teenagers”.

  Este cea de-a patra expoziție-eveniment din anul cu numărul 49 din existența kinema ikon și este o continuare a proiectului „Subsol16” din vara anului trecut, când au expus 15 tineri în jur de 16 ani, elevi și eleve la Colegiul de Arte „Sabin Drăgoi”.

  De data aceasta vin să ne prezinte operele de artă experimentală tinerii artiști Andreea Gugescu, Bogdana Knapik, Cătălin Alb, Deborah Nagy, Emilia Sandu, Maria Haiduc, Mădălina Sirban, Otilia Lacatîș și Paul Moț.

  Evenimentul este programat la doar o zi după un alt eveniment marca kinema ikon (în colaborare cu Centrul Municipal de Cultură), „Mer de la Joie (excuse my french)”, care va avea loc în grădina de vară a cinematografului Arta joi seară, 29 august, la ora 21:45, unde vor fi proiectate cinci scurtmetraje experimentale recente. Detalii aici.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.