„Mer de la Joie (excuse my french)” – joia viitoare, cinci filme kinema ikon la „Arta”

  de [email protected] | 19 august 2019, 1:59 PM | Cultură | Film

  0

  „Ne Vedem Joi” la Cinema Arta, din nou! Pentru că e vară, proiecțiile pregătite de kinema ikon la evenimentul lunar organizat de Centrul Municipal de Cultură vor avea loc în grădina de vară a cinematografului, pe data de 29 august, începând cu ora 21:45.

  La evenimentul „Mer de la Joie (excuse my french)” aveți șansa de a vedea (și de a revedea câteva dintre ele, fiind proiectate în trecut, în cadrul evenimentelor kinema ikon) cinci scurtmetraje recente și anume:

  – „Tribology” de Mihai Sălăjan
  – „The Malcon Tese” de reVoltaire
  – „Fall Out” de Josépha Blanchet
  – „Căutându-l pe Brâncuși” de Sergiu Sas
  – „Cutia Albă” de Mihai Păcurar

  Prețul unui bilet întreg va fi 12 lei, iar cu reducere pentru studenți și pensionari 5 lei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.