Timp de o lună CEC Bank va suspenda plata ratelor la credite

  de - | 15 martie 2020, 10:01 AM | Business | Coronavirus

  0

  Decizia va fi anunţată la începutul săptămânii viitoare şi vine în contextul pandemiei de coronavirus. Suspendarea ar putea fi de o lună pentru toţi clienţii persoane fizice, scrie profit.ro.

  CEC Bank va suspenda plata ratelor la creditele de nevoi personale, cât şi pentru credite imobiliare / ipotecare şi pentru carduri de credit, timp de o lună, pentru toţi clienţii persoane fizice, potrivit surselor Profit.ro.   Banca este una de stat şi are o proporţie mică de clienţi digitalizaţi, comparativ acu alte bănci, potrivit aceleiaşi surse. Facillitatea nu va fi acordată doar cllienţillor izolaţi sau aflaţi în carantină la domiciliu, ci tuturor clienţilor persoane fizice pentru a evita deplasarea în comunitate.

  Şi Banca Transilvania a anunţat pentru unii clienţi extinderea perioadei de graţie până în luna mai, dar numai în cazul cardurilor de credit.

  Citeste mai multe pe adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.