duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Timişoara va avea un nou mall, de 90 de milioane de euro, cu spa şi piscină pe acoperiş

  de - | 30 septembrie 2015, 8:29 AM | Business

  0

  Timişoara Centrum – noul mall care va fi construit în apropierea pasajului Jiul – va însemna o investiţie de 90 de milioane de euro şi o suprafaţă închiriabilă de aproape 70.000 de metri pătraţi, suprafaţa crescând cu aproximativ 40% au anunţat, astăzi, reprezentanţii investitorilor, scrie Pressalert.ro

  „Nu este un mall oarecare. Centrul va beneficia de un country club de 3.000 metri pătraţi, incluzând un spa, un centru welness, o sală de fitness şi o piscină pe acoperiş”, a explicat Ali Ergun Ergen, cel care conduce proiectul. Sergiu Oprescu, preşedintele Alpha Bank, a explicat că dezvoltarea acestui proiect este rezultatul unei abordări diferite a creditelor neperformante din perioada de criză, banca preferând să valorifice prin această investiţie terenul care a ajuns în proprietatea sa.

  „Timişoara Centrum, prin poziţia sa, va fi un pol de referinţă în circuitul comercial, urmând să aibă o cifră de afaceri de peste 200 de milioane anual şi să asigure locuri de muncă pentru peste 2000 de persoane. Este o investiţie a Alpha Group Investments, iar grupul Alpha Bank va asigura mare parte a finanţării. Investiţia este programată să fie finalizată în 2017″, a susţinut Oprescu. Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a declarat că „orice oraş se bucură de o investiţie de 90 de milioane de euro. Mă bucur că pe acel teren care era în paragină ceva foarte frumos”. Pe lângă mall, va fi construită şi o clădire de birouri de clasă A, existând acorduri de pre-închiriere pentru 50% din suprafaţă.

  Citeste mai mult pe pressalert.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.