sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Timișoara, după potop! Inundație la Iulius Mall și în spital, mașini scufundate… (FOTO)

  de Special Arad | 20 august 2015, 9:55 PM | Naţional

  0

  Haos în Timișoara după ploaia torențială care a căzut în această după amiază. Mașini blocate în tradiționalul „lac de acumulare” care se formează la Pasajul Popa Șapcă, zeci de case afectate de puhoiul de ape și chiar și unități medicale inundate de ploaia torențială din ultimele ore.

  Mai multe camere de la Spitalul de Copii au fost inundate, iar intervenția pompierilor a fost solicitată de mai multe persoane, care s-au trezit că subsolurile caselor și blocurilor în care locuiesc au fost umplute de apă. loaia torențială din această seară a făcut ravagii în Timișoara, iar la Inspectoratul pentru Situații de Urgență telefoanele sună și la această oră, scrie PRESSALERT.

  Imaginile au început deja să umple Facebook-ul, iar timișorenii au suprins cum apa a pătruns la demisolul Iulius Mall, la pasajul Popa Șapcă și pe alte străzi din oraș. UPDATE 1 Polițiștii au stat inițial pe ambele părți ale pasajului Popa Șapcă, dar șoferii i-au ignorat și au plonjat direct în apă. Circulația este blocată pe tronsonul Popa Șapcă – Iulius Mall și drumul dinspre poliția rutieră spre pasajul Jiul.

  FOTO: PRESSALERT

  mall 1

  mall 3

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.