marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Tim Cook, CEO Apple: „Totul s-a schimbat, televiziunea a rămas în anii ’70”. Ce spune despre un eventual TV de la Apple

  de Special Arad | 16 septembrie 2014, 3:28 PM | IT

  0

  CEO-ul Apple, Tim Cook, a declarat că televiziunea este una dintre puţinele tehnologii care ”au rămas în trecut”, având o ”interfaţă oribilă care trebuie reparată”. Declaraţiile, făcute în cadrul unui interviu la Charlie Rose Show, nu au oferit însă niciun indiciu despre un viitor televizor Apple, scrie Gandul.info.

  ”Televiziunea este un domeniu de care suntem foarte interesaţi. Gândiţi-vă cât de mult s-a schimbat viaţa şi cât s-au schimbat lucrurile în jurul nostru. Fiţi sinceri: televiziunea a rămas blocată în anii ’70. Parcă dai timpul înapoi când te uiţi la televizor. Interfaţa e oribilă”, a declarat Tim Cook, care a subliniat că, dacă nu eşti acasă în momentul difuzării unei emisiuni, o pierzi.

  Apple are în ofertă un produs pe partea de TV, un set-top box care oferă acces la sute de filme, showuri TV, sporturi şi muzică, însă s-a vorbit demult de un televizor de la Apple. ”Nu vreau să vorbesc despre ce vom lansa”, a declarat sec Cook, în momentul în care a fost întrebat dacă Apple va face ceva pentru a ”repara interfaţa oribilă” a actualelor TV-uri. CEO-ul Apple a precizat, însă, că set-top boxul denumit Apple TV devine din ce în ce mai de succes, având 20 de milioane de utilizatori, iar oferta sa actualizându-se continuu.

  Tim Cook a mai spus în interviul acordat la Charlie Rose Show că Apple lucrează la produse ”despre care încă nu au apărut zvonuri”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.