sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Video | Execuție în stil mafiot. Doi frați români împușcați în Girona

  de - | 14 iunie 2024, 12:58 PM | Internaţional

  0

  Doi frați români au fost împușcați în plină stradă în Girona, Spania, sub ochii îngroziți ai martorilor.

  Unul dintre frați a murit pe loc, iar celălalt a fost transportat în comă la spital. Conform primelor investigații ale poliției, incidentul ar fi legat de o reglare de conturi între traficanți. Imaginile șocante au surprins momentul în care un autoturism înmatriculat în Franța a oprit în fața service-ului auto unde lucrau victimele, iar mai mulți bărbați înarmați au coborât și i-au atacat.

  O bătaie între două grupuri a dus la un schimb de focuri care s-a soldat cu un mort și un rănit grav, ambii frați. Potrivit unor surse, cei doi sunt de origine română, din Rebrișoara, județul Bistrița-Năsud și lucrau amândoi într-un service auto, când au fost asaltați de mai mulți bărbați care au coborât dintr-o mașină cu numere de Franța.

   

  Se pare că bătaia, care a fost foarte violentă și a implicat chiar și folosirea de bastoane, a avut loc între muncitorii de la un atelier de reparații de camioane din zona industrială și un alt grup de bărbați, care au fost cei care au tras focurile de armă și au fugit cu o mașină cu numere de înmatriculare franceze. Virulența disputei a făcut ca mai mulți lucrători de la alte companii din zona industrială să iasă să vadă ce se întâmplă, iar martorii evenimentelor sunt numeroși.

  Mai multe detalii  AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.