luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ți se face pielea de găină! Profilul victimelor prăbușirii avionului companiei Germanwings 

  de Special Arad | 27 martie 2015, 9:17 AM | Internaţional

  0

  Pasageri din cel puțin 15 țări au fost la bordul zborului de la Barcelona laDüsseldorf, Germania, inclusiv 72 de germani și 35 de spanioli. Aici aveți profilul câtorva dintre cele 150 de victime. Copilotul Andreas Lubitz a hotărât soarta tuturor celor 149 de persoane aflate la bord, ducându-i spre moarte. Acum, în timp ce autoritățile franceze caută trupurile victimelor în condiții foarte grele în Alpii francezi, zilnic apar noi informații despre identitatea celor care și-au pierdut viața.

  Conform agențiilor de știri, recuperarea trupurilor neînsuflețite ale victimelor se face foarte greu, unul dintre impedimente fiind chiar haitele de lupi din zona accidentului.

  GERMANIA

  Maria Radner

  Maria Radner, în vârstă de 34 de ani, o stea în ascensiune a Operei, și-a făcut debutul la Metropolitan Opera din New York, în „Götterdämmerung”, în ianuarie 2012, și la La Scala din Milano, în „Die Frau Ohne Schatten”, în martie 2012. Urma să cânte la Bayreuth, în această vară, în spectacolul „Das Rheingold” și „Götterdämmerung”, în conformitate cu o biografie postată pe site-ul său. Maria Radner a călătorit împreună cu soțul său și cei doi copii.

  KAZAHSTAN

  Oleg Bryjak

  Oleg Bryjak, 54 de ani, originar din Kazahstan, a fost un membru al Deutsche Oper am Rhein,  în sezonul 1996-1997. „Am pierdut un mare artist și un om mare”, spune directorul general al Operei,Christoph Meyer. Baritonul a cântat la Festivalul de la Bayreuth și era așteptat pentru a efectua un nou turneu în luna august. Într-un interviu pentru Deutsche Welle 2014 cu, domnul Bryjak acesta a explicat că el a crescut în Kazahstan deoarece tatăl său născut-ucrainean a fost trimis în exil forțat acolo de sovietici, după ce au făcut muncă forțată în Germania, ca adolescent, în al doilea război mondial . Alți trei pasageri din Kazahstan au fost la bord, în conformitate cu rapoartele: Erbol și Adil Imankulov și Aizhan Isengaliyeva.

  maria-radner-oleg-bryjak

  MEXIC

  Daniela Ayon Razo & Dora Isela Salas Vázquez

  Ministerul de Externe din Mexic a confirmat joi că doi mexicanii au fost uciși în accident. Doamna Ayon, practicantă de yoga și meditație, profesor care a trăit în stațiunea Caraibe de Tulum, s-a dus la Amsterdam, pentru a-și sărbători ziua de naștere. A împlinit 36 de ani și apoi a călătorit la Barcelona pentru a vizita câțiva prieteni. Urma să se întoarcă în Mexic. Sora ei, Fernanda Rico, a declarat unui post de radio mexican că Daniela Ayon spunea mereu „că suntem doar in trecere prin viață” și „că trebuie să trăiască viața la maxim”.

  Dora Salas, 45 de ani, a fost un chimist care s-a mutat în urmă cu un deceniu la Barcelona. ​​Dora și-a luat doctoratul în știința alimentelor. Era în drum spre un târg internațional de alimente din Köln pentru iTram Higiene, o companie de siguranță alimentară, unde a fost responsabil de cercetare și dezvoltare. „Ea a fost cea care ne-a ajutat cu tot, sfaturi, avertismente”, a spus sora ei Maribel Salas într-un interviu la radio.

  GERMANIA

  Sonja Cercek și Stefanie Tegethoff

  Profesori spanioli la școala Joseph-König în Haltern Am See, Germania.  Sonja Cercek, 33 de ani, și Stefanie Tegethoff, a cărei vârstă nu a putut fi confirmată, se întorceau cu 16 de studenți de la un program de schimb de experiență de limba spaniolă. Elevii de clasa a 10-a au fost identificați de către școală: Linda Bergjürgen, Elena Bless, Lea Drüppel, Selina Eils, Gina Michelle Gerdes, Ann-Christin Hahn, Julia Hermann, Marleen Koch, Paula Lütkenhaus, Fabio Rogge, Rabea Scheideler, Lea Schukart, Helena Siebe, Steffen Strang, Aline Venhoff, Caja Westermann.

  El Pais scrie că o fată din grup era cât pe ce să piardă avionul la întoarcerea în țară, dar și-a sunat familia, care a condus 50 de kilometri și i-a adus pașaportul la timp și s-a urcat în avionul ce i-a adus moartea. Elevii, în majoritatea, aveau între 14 și 16 ani. 

  SPANIA

  Ariadna Falguera

  Soția unui politician catalan, Ariadna Falguera, a lucrat pentru o companie de modă și a plecat spre Germania în interes de afaceri. Soțul ei, Lluis Junca, este un membru de rang înalt al Esquerra Republicana.

  SPANIA

  Asmae Ouahhoud el-Allaoui și Mohamed Tehrioui (cuplu)

  Cuplul s-a căsătorit sâmbătă și a dorit să se stabilească în Düsseldorf, conform celor declarate de Juan José Maestre, un oficial municipal din La Llagosta, localitate apropiată de Barcelona. Juan Jose Maestre a spus că Asmae Allaoui, 23 de ani, a avut cetățenie spaniolă și marocană, iar Mohamed Tehrioui, 24 de ani, din Maroc, a avut, de asemenea, un pașaport spaniol. Un alt pasager la bordul zborului, în vârstă de 42 de ani, Francisco Javier Goñalons, a locuit în La Llagosta, conform celor declarate de Maestre.

  SPANIA

  Carles Milla Misanas

  Carles Misanas, directorul general al Mimasa, companie ce produce echipamente sanitare, a fost într-un grup de directori spanioli care au zburat spre Germania pentru a participa la târgul  Anuga FoodTec. Pe site-ul companiei Mimasa, Carles Milla Misanas spunea că participa la acest târg pentru a prezenta produsele companiei la eveniment. Compania a fost închisă miercuri, „din motive familiale”.

  SPANIA

  Rogelio Oficialdegui și Manuel Rives Salinas

  Cei doi bărbați au lucrat pentru compania Delphi – companie reprezentată și în România în localitate arădeană Ineu, un producător de piese auto, în fabrica sa Diesel Systems din localitatea Sant Cugat, aflată în apropiere de Barcelona. Rogelio Oficialdegui, 62 de ani, a fost director de resurse umane în Spania și urma să se pensioneze în curând, după mai mult de trei decenii în conducerea companiei. Manuel Rives Salinas, 51 de ani, un reprezentant al sindicatului de muncă, a lucrat pentru Delphi timp de 26 de ani. Ambii doreau să ajungă la sediul german Delphi.

   

  STATELE UNITE ALE AMERICII

  Yvonne Selke și Emily Selke

  Jen Psaki, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, a confirmat că trei americani au fost uciși și a identificat două dintre victime. Yvonne Selke, 58 de ani, din Nokesville, Va., și fiica ei, Emily Selke, 22 de ani. Într-o declarație, Raymond Selke, soțul Yvonnei Selke, a declarat: „Întreaga noastră familie este profund întristată de pierderile lui Yvonne și Emily Selke. Două persoane minunate care au însemnat atât de mult pentru toți cei care le-au cunoscut”. Yvonne Selke, aflată în vacanță împreună cu fiica ei Emily, a fost angajată a companiei Booz Allen Hamilton în Washington timp de aproape 23 ani. ”Yvonne a fost un coleg minunat și un angajat dedicat care și-a petrecut cariera cu firma susținerii misiunii Agenției geospațiale-Naționale de Informații”, care coordonează cartografierea prin satelit pentru Pentagon, a declarat Betty Thompson, vicepreședinte executiv al companiei. Emiliy Selke a fost o absolventă a Universității Drexel, unde a studiat industria muzicală, potrivit paginii ei LinkedIn.

  ARGENTINA

  Gabriela Maumus și Sebastián Grecco

  Gabriela Maumus și iubitul ei, Sebastian Grecco, ambii de 28 de ani, au fost în vacanță în Spania, potrivit rapoartelor mass-mediadin  Argentina. Ambasada argentiniană din Franța a confirmat dispariția lor la bordul avionul Germanwings. Doamna Maumus a fost basistul de la populara trupă rock Buenos Aires Asalto al Parcul Zoológico, potrivit unui raport în La Nacion.

  AUSTRALIA

  Carol Vineri și Grieg Vineri

  Doi australieni au fost la bordul cursei aeriene Germanwings. Cele două persoane au fost identificate miercuri de ministrul de externe Julie Bishop. Carol Vineri, un asistent social în vârstă de 68 de an și fiul său Greig Vineri, 29 de ani, un inginer mecanic din statul Victoria. Carol Vineri dorea să înceapă predarea limbii engleze în Franța, iar cei doi au fost împreună în Europa. „Au fost oameni extraordinari, excepționali”, spun apropiații celor doi.

  carol

  MAREA BRITANIE

  Marina Bandrés López-Belio și Julian Pracz-Bandres

  Marina Bandrés, un editor în vârstă de 37 de ani și colorist, a călătorit împreună cu fiul ei în vârstă de șapte luni, Julian Pracz-Bandres. Soțul ei, Pawel Pracz, a declarat că soția sa a lucrat la filme și postproducție film și locuia în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a stat în ultimii șapte ani. „Marina a fost în vizită în Spania pentru înmormântarea unchiului ei. A cumparat biletele în ultimul moment și a decis să se întoarcă la Manchester cât mai repede posibil”, a declarat soțul ei.

  MAREA BRITANIE

  Paul Andrew Bramley

  Paul Bramley, 28 de ani, din Hull, Anglia, tocmai a terminat primul său an la César Ritz College din Lucerna, Elveția, studiind în profilul ospitalitate și management hotelier. A fost la petrecerea timpului cu prietenii de la Barcelona înainte de a începe un stagiu la 1 aprilie mama sa, Carol Bramley. „A fost cel mai bun fiu, el a fost lumea mea”, declară Carol Branley.

  IRAN

  Milad Hojjatoleslami și Hossein Javadi

  Milad Hojjatoleslami, un jurnalist aflat la Barcelona prin intermediul Agenției de știri Tasnim, și Hossein Javadi, un reporter de Vatan-e Emruz, un iranian, au fost în Barcelona pentru a urmări meciul dintre Barcelona și Real Madrid. Cei doi jurnaliști de sport au fost programați să vadă și echipa de fotbal a Iranului, care avea să joace cu Chile , joi în Austria.

  COLUMBIA

  María del Pilar Tejada și Luis Eduardo Medrano

  Doi columbieni au fost uciși în accident, spune Ministerul Afacerilor Externe al sud-americane. María del Pilar Tejada, 33 de ani, a studiat economia în Germania și se întorcea dintr-o vizită pentru a vedea soțul ei în Barcelona, ​​conform rapoartelor de știri columbian. Luis Eduardo Medrano, 36 de ani, a lucrat în Guineea Ecuatorială ca un arhitect din 2009, potrivit unei declarații de la Fundación Universitaria de Popayán, universitatea columbiă  a participat.

  JAPONIA

  Satoshi Nagata și Junichi Sato

  Ministerul de Externe japonez a identificat doi pasageri la bord ca Satoshi Nagata, un bărbat în 60 de ani, și Junichi Sato, un bărbat în 40 de ani.

  BELGIA

  Christian Driessens

  Este vorba despre Christian Driessens, belgian, în vârstă de 59 de ani. El s-a născut în Congo și a locuit în Mons. El a cunoscut o fată catalană și s-a mutat în Spania. El locuia în Palleja, lângă Barcelona.

  germanwings

  Ministerul de Externe din Israel a transmis că în avion era și Eyal Baum, în vârstă de 39 de ani, care s-a mutat în Barcelona și mergea spre Duesseldorf, pentru muncă. În avionul morții s-au aflat 72 germani, 49 de spanioli, 2 australieni, 2 argentinieni, 2 iranieni, 2 din Venezuela, 2 din Statele Unite si cate unul din Marea Britanie, Olanda, Columbia, Mexic, Danemarca, Japonia, Belgia si Israel.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.