marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Au apărut primele imagini video cu copilotul Andreas Lubitz! (VIDEO)

  de Special Arad | 30 martie 2015, 7:59 PM | Internaţional

  0

  Lumea e și acum în stare de șoc după prăbușirea, în urmă cu aproape o săptămână, a avionului companiei Germanwings pe ruta Barcelona – Dusseldorf. După câteva zile de anchetă s-a stabilit că vinovat este copilotul Andreas Lubitz, 28 de ani, un pilot care era cunoscut cu probleme psihice, dar și de vedere.

  Informațiile în ceea ce îl privește pe copilot sunt tot mai multe și mai halucinante. Anchetatorii încă caută detalii legate de Andreas Lubitz, cel care a luat cu el 149 de suflete.

  Recent a apărut o înregistrare făcuta în urmă cu peste zece ani, când tânărul de abia învăța să zboare. În filmare putem vedea cum el râde și glumește, fâcând apoi o glumă ciudată în timpul zborului.

  Andreas Lubitz îi spunea instructorului de zbor: „vom zbura până rămânem fără combustibil! Da?”. Filmarea obtinuta de cei de la ITV News, a fost făcută în orașul natal al copilotului, Montabaur, Frankfurt.

  Apoi, Lubitz și-a început cariera de pilot în 2007, zburând pe linii comerciale.

  copilot 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.