The Telegraph ne laudă satele din Carpați, prin ilustrațiile lui George Butler

  de Special Arad | 30 octombrie 2014, 12:15 PM | Cultură | Foto

  0
  carpathia3_3088017b

  Renumita publicaţie britanică The Telegraph îşi invită cititorii în lumea fascinantă a satelor româneşti din Carpaţi, unde caii, căruţele şi ţăranii cu coase sunt încă o prezenţă vie.

  Articolul, publicat la secţiunea „Călătorii”, este o incursiune în cele peste o sută de sate din Transilvania, vechi din secolul al 12-lea, prezentate a fi printre ,,ultimele vestigii ale culturii medievale europene”.

  Sunt locuri unde caii şi căruţele sunt mult mai utile decât maşinile, a scris jurnalistul Michael Kerr.

  Acesta a prezentat şi expoziţia unui artist britanic, George Butler, care a petrecut două luni în Carpaţi, şi care s-a deschis zilele acestea la Institutul Cultural Român din Londra, scrie realitatea.net.

  carpathia1_3088016c carpathia2_3088018a carpathia4_3088019cinvitation-all-daysimage2-49-39

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.