marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Testare gratuită a glicemiei, greutății și tensiunii arteriale, realizate de studenții UVVG

  de Special Arad | 15 noiembrie 2018, 12:47 PM | Știri Arad

  0

  Studenții Facultății de Medicină, anul II și VI, din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, împreună cu Lions Club Arad, au întreprins, în data de 14.11.2018, cu ocazia zilei mondiale a diabetului, în Aula „Ștefan Cicio Pop” și în fața Palatului Administrativ, cu sprijinul prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul UVVG și sub coordonarea cadrelor didactice, o acțiune de testare gratuită a glicemiei, greutății și tensiunii arteriale.

  „Acțiunea a fost destinată, în special, persoanelor de peste 35 de ani, supraponderale, cu istoric familial pozitiv pentru diabet zaharat, prezența hiperglicemiei în antecedente și hipertensive”, a precizat asist. univ. dr. Mircea Onel, din cadrul UVVG, cordonatorul proiectului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.