Terasele în aer liber nu se mai închid la finalul lunii! Termenul de funcționare a fost prelungit

  de Special Arad | 26 octombrie 2020, 2:42 PM | Știri Arad

  0

  Pentru a veni în sprijinul agenților economici care desfășoară activități de alimentație publică, cu terase, primarul municipiului Arad, Călin Bibarț vine cu propunerea de prelungire a termenului până la care acestea vor putea funcționa în aer liber.

  Astfel, termenul de 31 octombrie 2020, stabilit inițial prin hotărâre CLM, devine 31 decembrie 2020. Strada 1 decembrie 1918 și tronsonul din Piața Avram Iancu, cuprins între strada Grigore Alexandrescu Nr.1 și Strada Tribunul Dobra Nr.2 vor rămâne pietonale până cel puțin la finele acestui an, cu posibilitatea unei noi prelungiri.

  „În această perioadă dificilă pentru toată lumea și implicit pentru agenții economici, am propus ca în prima ședință a Consiliului Local să aprobăm prelungirea perioadei în care terasele vor putea funcționa în exterior și la fel vor rămâne și străzile pe care le-am făcut pietonale pe perioadă determinată. În plus, vrem ca procedura de prelungire a activității economice să fie cât mai simplă și să nu fie nevoie de avize suplimentare”, a declarat primarul Călin Bibarț.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.