Teo Milea, finalistul concursului „Searchlight” din Canada, revine la Arad cu două concerte

  de Special Arad | 19 June 2016, 12:30 PM | Muzică

  0

   

  Câștigător al votului popular și finalist în Top 4 al binecunoscutului concurs „Searchlight” organizat de Radio CBC Canada, câștigător la categoria „2015 Classical Album of the Year” la radio SoloPiano.com US și al „Best Ambient/Instrumental Album” – The Akademia Music Awards cu ultimul său album „Open Minds”, aplaudat pe scene internaționale pentru muzica sa, pianistul român Teo Milea are bucuria să concerteze din nou în Arad, la Boeme Cafe, pe 23 și pe 29 iunie.

  Artistul aduce în fața publicului o creație care îmbină cu succes specificul a două lumi: cea clasică și cea nouă, a secolului 21. Muzica este inspirată din relația interumană, stări și nevoi ale societății moderne, pasiune și dorința de a cuceri noi teritorii sufletești, neexplorate încă.

  Rezervări: 0721 411 486

  „Povestea pianului începe acolo unde muzica reușește să apropie oamenii, unde gândurile devin înălțătoare, unde există patimă, curaj și pasiune. Unde clapele se ating prin vibrații transmise direct din suflet, unde simțirea dă tonalitatea și unde compozitorul este totul. Și, de date aceasta, totul este la Teo Milea, prin nostalgie, ireversibil, prin forța de a transforma ruptura într-o partitură nouă, lipsită de regrete sau dezamăgiri. Audițiile marca Teo Milea intrigă, nasc sentimente puternice, apropie oameni necunoscuți în aceeași sală” (Alexandra Roata, bucurestiivechisinoi.ro)

  „Ascultați-l, e soundtrack-ul perfect pentru multe momente din viață” (jurnalistul Ada Demirgian)

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.