vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Update 2Tentativă de sinucidere în Arad! O fostă angajată la UPU Arad vrea să se arunce de la etajul opt al unui bloc

  de Andreea Daniela B. | 2 februarie 2023, 7:00 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  În urmă cu câteva minute, autoritățile au fist anunțate să intervină acolo unde o persoană amenință că se sinucide. Tentativa de suicid are loc în apropiere de Spitalul Județean, mai exact la etajul opt al unui bloc de locuințe aflat pe strada Banu Mărăcine.

  Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială pentru salvare de la înălțimi și un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

  UPDATE ISU Arad:

  Este vorba despre o femeie, în vârstă de aproximativ 45 de ani. A fost solicitat în sprijin din cadrul ISU Timiș, perna pneumatică.

  Pe surse, se pare că este vorba de un fost cadrul medical angajat la SCJU Arad, de pe secția UPU, iar aceasta a fost salvată, echipajele ISU întorcându-se la bază.

  UPDATE IPJ Arad:

  În seara zilei de 2 februarie a.c., în jurul orei 18:12, prin SNUAU 112, a fost sesizată o posibilă tentativă de sinucidere.

  Echipajele de poliție, împreună cu echipajele ISU, s-au deplasat pe strada Banu Mărăcine, din municipiu, unde o femeie amenința că se aruncă de la etajul 8 al blocului în care locuiește.

  La fața locului s-au deplasat doi negociatori ai IPJ Arad, care, după aproximativ două ore, împreună cu forțele participante, au convins femeia de 47 de ani, din Arad, să renunțe la gestul extrem.

  Aceasta a fost transportată de un echipaj SMURD la spitalul de psihiatrie, în vederea evaluării stării sale și acordarea de tratament de specialitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.