miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A intrat cu Passat-ul în bloc pe strada Banu Mărăcine după un impact cu Polo! (FOTO)

  de Tudor Bogdan | 19 ianuarie 2017, 1:49 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Intersecția dintre străzile Banu Mărcine și Andrei Mureșanu a generat un nou accident. Din informațiile noastre nu s-a soldat cu victime, dar unul dintre șoferi – nu știm dacă vinovat sau nu – a pus în pericol integritatea blocului.

  Dacă ne uităm la felul în care sunt lovite cele două autoturisme Volkswagen implicate în accident, un Passat și un Polo, se pare că dinamica a fost de felul următor: Polo venea dinspre Spitalul Județean, Passat-ul dinspre OMV, în intersecție unul dintre șoferi nu a respectat culoarea roșie a semaforului, au intrat în coliziune, iar Passat-ul care este deteriorat pe partea stângă a deviat înspre bloc, iar autoturismul Polo care este avariat în partea dreaptă, față, a fost întors în mijlocul intersecției.

  Accidentul a avut loc în jurul orei 12.

  16145374_587892718077238_261770792_o maracine 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.