A intrat cu Passat-ul în bloc pe strada Banu Mărăcine după un impact cu Polo! (FOTO)

  de Andrei George | 19 ianuarie 2017, 1:49 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Intersecția dintre străzile Banu Mărcine și Andrei Mureșanu a generat un nou accident. Din informațiile noastre nu s-a soldat cu victime, dar unul dintre șoferi – nu știm dacă vinovat sau nu – a pus în pericol integritatea blocului.

  Dacă ne uităm la felul în care sunt lovite cele două autoturisme Volkswagen implicate în accident, un Passat și un Polo, se pare că dinamica a fost de felul următor: Polo venea dinspre Spitalul Județean, Passat-ul dinspre OMV, în intersecție unul dintre șoferi nu a respectat culoarea roșie a semaforului, au intrat în coliziune, iar Passat-ul care este deteriorat pe partea stângă a deviat înspre bloc, iar autoturismul Polo care este avariat în partea dreaptă, față, a fost întors în mijlocul intersecției.

  Accidentul a avut loc în jurul orei 12.

  16145374_587892718077238_261770792_o maracine 2

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.