Tentativă de fraudă la un colegiu din Botoșani! O profesoară a fost eliminată din centrul de examen

  de - | 19 August 2021, 10:16 AM | Naţional

  0

  O profesoară din Botoşani a fost prinsă în timp ce încerca să ajute un candidat la Bacalaureat cu rezolvarea subiectelor. A fost surprinsă în timp ce fotografia subiectele şi a fost eliminată din centrul de examen. La Bacalaureatul de toamnă, la Botoşani a fost înregistrată o tentativă de fraudă, la proba la alegere a profilului şi a specializării.

  Mai precis, o profesoară care participa ca şi supraveghetor al candidaţilor în sala de examen de la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Asachi” din Botoşani, a fost surprisă de colegul ei în timp ce fotografia subiectele la biologie. Aceasta ar fi încercat să ajute să ajute un candidat să rezolve subiectul arată botosaninews.ro.

  A fost sesizată Comisia Centrului de Examen şi apoi Comisia Judeţeană. Profesorul supraveghetor bănuit de tentativă de fraudă la Bacalaureatul sesiunea august-septembrie a fost imediat eliminată din examen.

  Conform oficialilor de la Inspectoratul Şcolar, citaţi de botosaninews.ro, profesoara ar fi încercat să trimită subiectul spre rezolvare în altă parte şi apoi să-l ofere unui candidat.

  Citeste mai mult: adevărul

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.