Telefonul care costă cât o mașină Bugatti, Porsche sau McLaren!

  de Special Arad | 16 septembrie 2014, 3:41 PM | IT

  1

  Cei de la Apple au lansat iPhone 6, iar odata cu acesta apare si cel mai scump iPhone din istorie. Exista o versiune facuta pentru oameni dispusi sa investeasca o suma uriasa pentru un telefon – Amosu Call of Diamond iPhone 6 se numeste si dureaza aproximativ 6 luni pentru a fi creat, anunță Yoda.ro

  Cantareste 85 de grame, este alcatuit din aur de 18 de karate si are o carcasa speciala facuta din 6.127 de diamante! Nu este prima data cand Apple colaboreaza cu Amosu.

  Totusi, versiunea de 2,5 milioane de dolari nu este singura disponibila – exista si una de 24 de karate care costa „doar” 3.893 de dolari.

  Amosu-Call-of-Diamonds-iPhone-6-image-2

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.