duminicã, 24 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Tehnodomus va realiza (și) noua pasarelă de la Trei Insule

  de Special Arad | 11 aprilie 2023, 1:22 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  0

  schița publicată de Primăria Arad

  Primăria Municipiului Arad mai face un pas concret în direcția amenajării noii pasarele peste râul Mureș care să faciliteze accesul spre zona Trei Insule.

  Câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția lucrărilor de construcție a fost desemnat și are la dispoziție 4 luni pentru a finaliza proiectul tehnic și 16 luni pentru execuția lucrărilor. Proiectul tehnic va fi realizat de firma „Costin și Vlad Birou de Proiectare” SRL, iar lucrările propriu-zise de Tehnodomus SRL.

  Municipalitatea arădeană și-a propus realizarea unui pod pietonal nou peste râul Mureș, în vecinătatea celui existent.

  Lungimea acestuia este estimată la aproximativ 100 m, cu o lățime de 3,50 m.

  Din punct de vedere al infrastructurii se are în vedere și amenajarea zonei pietonale adiacentă accesului pe pasarelă atât pe Insula Mureș, cât și la capătul celălalt al acesteia.

  Valoarea totală a investiției depășește 15 milioane de lei.

   

  Citește și: Strigăt de disperare la Trei Insule: „Rămânem blocați pe insulă, cu tot cu copii!” Se rupe podul… • Special Arad · ultimele știri din Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.