duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Rezultate notabile ale micuților arădeni la concursul internațional „Aerogym”

  de Special Arad | 11 iunie 2018, 11:32 AM | Sport

  0

  Palatul Copiilor Arad, prin secția de Aerobic condusă de profesor antrenor Farcuta Elza Eva, a organizat în data de 9 iunie cea de-a 12-a ediție a Concursului Internațional de Gimnastică Aerobică „Aerogym”. Evenimentul s-a desfășuratla Sala de Sport a Universității Aurel Vlaicu din Arad, unde s-au întrecut 380 de copii și 18 echipaje din Rusia, Ungaria, Republica Moldova și România. Din țară, copii au venit din orașele Iași, Oradea, Petroșani, Deva, Caracal, Slatina, Bucuresti, Constanța și Gheorgheni.

  Evenimentul a fost moderat de Adina Dumitreanși s-a bucurat de sprijinul Centrul Municipal de Cultură Arad

  În cadrul competiției, micuții sportivi arădeni înscriși la Palatul Copiilor s-au descurcat foarte bine, premiile fiind următoarele: opt locuri 1, șase locuri 2 și 2 locuri 3. Noi îi felicităm și le urăm la cât mai multe premii!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.