joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Te înfurii să vezi că sunt «răpiți» oameni care chiar vor să trăiască”. In memoriam Cristian Nemeș

  de Mihai Todoca | 7 noiembrie 2016, 5:07 PM | Știri Arad

  0

  O viață se duce și alta se naște. E ordinea firească a lucrurilor. Nu ne putem pune în calea destinului. Tot ceea ce putem face este să avem grijă să ne trăim viața frumos, să investim în oameni pentru că va veni momentul în care aceștia nu ne vor dezamăgi. Asta s-a întâmplat și în acest weekend, când o întreagă comunitate l-a comemorat pe Cristian Nemeș. Un sportiv dedicat mișcării și stilului de viață sănătos care a plecat dintre noi, într-un mod stupid, am zice noi, și mult prea devreme. 

  Sâmbătă, membrii grupului In Amonte au organizat un eveniment de alergare în memoria celui care a fost Cristian Nemeș.

  „Deşi antrenamentul din această zi a fost unul special dedicat comemorării unuia dintre noi plecat mult prea devreme, prin el s-a celebrat libertatea şi viaţa, exact cum o făcea şi Cristi, ori de câte ori avea ocazia. Nu credem că şi-ar fi dorit să păstrăm vie amintirea lui, altfel decât am făcut-o azi şi de cum o vom face pe viitor când ne vom gândi şi la el, dacă vom ataca vreo pantă pieptişă ori dacă vom dezbate strategia şi concluziile vreunui concurs. – Chiar dacă nu am fost pregătiţi pentru un număr atât de mare de participanţi, pe această cale vă mulţumim pentru prezenţă şi pentru pasiunea de care aţi dat dovadă. Să ne revedem sănătoşi şi să sărbătorim viaţa continuu. – Astăzi ne-a privit de undeva şi a zâmbit. 🙂 ” – Asociația turistică In Amonte.

  Duminică, membrii grupului „Bicicliștii Amatori” au organizat o tură cu bicicleta de la Arad la Șiria, cu oprire la locul unde regretatul sportiv arădean a căzut.

  „Eu nu știu cum s-au simțit alții la tură, dar pentru mine a fost un pic cam crunt. În sensul că m-am gândit la toate lucrurile ce le puteam face și nu le-am făcut. Așa, în timp ce mergeam, parcă îmi părea rău că n-am petrecut mai mult timp cu el. Și de aia am și insistat cu toate rafalele alea de vânt, să urcăm până sus, în vârf! Am luat-o ca o datorie morală față de el. Dar sincer, foarte sincer îți spun, îmi pare foarte rău ca n-am petrecut mai mult timp cu el! Pentru că a fost un prieten pe care ți-l dorești să-l ai!” au fost cuvintele Cristinei Gheorghe.

  O întreagă comunitate și-a pus sfârșitul de săptămână pe stand by și au comemorat un om, exact prin modul în care acesta își trăia viața, adică prin sport, mișcare și voie bună.

  Dumnezeu să-l odihnească pe cel care a fost Cristian Nemeș!

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.