Tatuaj cu ratarea carierei! Pinilla și-a tatuat faza în care putea înscrie contra Braziliei

  de Lucian Dănilă | 1 July 2014, 2:21 PM | Sport

  0

  Atacantul chilian Mauricio Pinilla, autorul unei ratări monumentale în optimile de finală ale Cupei Mondiale, în meciul cu Brazilia, încheiat cu victoria gazdelor la loviturile de departajare, cu 3-2, a ținut să păstreze pentru toată viața amintirea momentului.

  Fotbalistul de 30 de ani al lui Cagliari, care a trimis mingea în transversală în minutul 120, putea evita loviturile de la 11 metri și putea fi eroul unei dintre cele mai mari performanțe din istoria naționalei chiliene la Campionatele Mondiale, după medalia de bronz de la ediția din 1962, găzduită chiar de Chile.

  pinilla

  Acesta a fost și motivul pentru care atacantul chilian a ținut să-și tatueze în piele momentul. Pinilla și-a tatuat pe spate faza în care a trimis mingea în transversală în ultimul minut al prelungirilor, cu următorul mesaj sub desen: „La un centimetru de glorie”. În plus, chilianul și-a făcut un al doilea tatuaj, pe tâmple, cu mesajul „Blessed for life”.

  Round of 16 - Brazil vs Chile

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.