Țările cu cele mai mari vânzări de smartphone-uri în 2014

  de Special Arad | 8 iulie 2014, 7:33 PM | IT

  0

  Dacă ani la rând Apple și Samsung au avut un mare succes cu vânzarea smartphone-urilor, dominând practic toate piețele din lume, din 2012 această situație a început să se schimbe treptat până astăzi. După cum arată graficul de mai jos, China, India, Brazilia și Indonezia se află printre țările cu vânzările cele mai mari de smartphone-uri, scrie itnewz.ro.

  După cum mai știți Xiaomi și Micromax sunt producători care vând acum zeci milioane de telefoane în lume, dar în special în Asia de unde și provin acești producători, de unde vine și titlul scris pe imagine: vânzările de anul acesta de smartphone-uri vor fi făcute pentru cele două companii mai sus menționate. Xiaomi de curând a ajuns și în România la eMAG cu al său model Xiaomi Mi3 care ar fi super interesant de testat ținând cont de configurația sa bună care o găsești de regulă la telefoane foarte scumpe.

  În India și China după cum arată graficul vânzările persoanelor care vor cumpăra pentru prima oară un smartphone vor fi extraordinar de mari anul acesta, în timp ce o bună parte din cei din China și-l vor schimba tot anul acesta. O bună parte vor cumpăra brandurile lor locale în detrimentul brandurilor cunoscute în SUA și Europa. Pe lângă Xiaomi și Micromax alți mari jucători pe piața din Asia mai sunt: Lenovo, Huawei, ZTE, și Coolpad.

  Vanzari-Smartphone-uri-2014

  Concluzia este că la nivel global lucrurile se schimbă drastic, dar sunt și producători vestici care încearcă să ia o felie din piețele emergente cu modele ieftine, ultimul semn că această zonă nu este ignorată de marile companii fiind Android L (viitoarea versiune de Android pentru smartpohne-uri care ar trebui sa funcționeze foarte fluid și pe smartphone-uri slabe). Vom vedea la finalul anului rezultatele.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.