miercuri, 22 mai, 2024

Special Arad Logo

  Târguri dedicate florilor, amenajării grădinii și construcţiilor la Expo Arad, 18-21 aprilie

  de Special Arad | 16 aprilie 2024, 1:15 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează în perioada 18-21 aprilie, la Expo Arad, Târgul Primăverii și Târgul Confort Construct & Instal. Un eveniment pentru întreaga familie.

  Târgul Primăverii vine cu o ofertă bogată de flori, articole pentru grădinărit, bunuri de larg consum: îmbrăcăminte, încălțăminte, lenjerie intimă, marochinărie, cosmetice, produse apicole, cărți pentru copii, salon auto, mobilier pentru casă și gradină, produse handmade, bijuterii, păpuși, artă, diverse obiecte din lemn, ceramică, rășină expodică, obiecte croșetate, ouă încondeiate, expoziţie cu vânzare  de animale şi păsari, plimbare cu trăsura trasă de ponei, tobogane pentru copii – GRATUIT şi zonă food.

  Facebook: https://www.facebook.com/TARGULPRIMAVERII/

  Târgul Confort Construct & Instal  – construcții, instalații, mobilier și decorațiuni interioare şi energii regenerabile, cel mai important eveniment de profil din Vestul României.

  Facebook: https://www.facebook.com/confortconstructinstal/

  Locație și informații suplimentare:

  Târgul PRIMĂVERII şi Târgul CONFORT CONSTRUCT & INSTAL vor avea loc la EXPO ARAD, al doilea centru expozițional ca mărime din România, locație care dispune de spații generoase și dotările necesare pentru organizarea de târguri, expoziții, congrese, evenimente de firmă și private.

  Orar vizitare târg

  Joi, 18.04.2024: 10:00-19:00

  Vineri, 19.04.2024 şi sâmbătă, 20.04.2024: 9:00-19:00

  Duminică, 21.04.2024: 9:00-16:00

  Citește și : Domeniul Regal Săvârșin se redeschide, la final de aprilie, cu un târg de primăvară

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.