miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Târgul Primăverii şi Confort Construct & Instal, primite cu entuziasm de arădeni

  de Special Arad | 25 aprilie 2023, 3:22 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat CCIA. Pe parcursul celor patru zile, vizitatorii au putut admira standurile cu flori şi produse de grădinărit, mobilier de grădină, îmbrăcăminte, încălțăminte, decorațiuni, bijuterii, cosmetice și produse beauty, produse handmade, artizanat, jucării, produse agroalimentare, dulciuri, vinuri, bere artizanală, materiale și echipamente pentru construcţii, tehnologii, echipamente şi materiale pentru instalaţii de încălzire, climatizare, electrice şi sanitare, mobilier și decoraţiuni interioare, echipamente de pază și protecție antiincendiu, energii regenerabile, imobiliare.

  Târgul Primăverii şi Confort Construct & Install organizate în perioada 20-23 aprilie la Expo Arad au înregistrat şi anul acesta un număr important de vizitatori.

  Cele două evenimente au adunat peste 120 de expozanți şi au fost organizate în parteneriat cu Consiliul Județean Arad.

  În cadrul evenimentului a avut loc o acțiune de plantare de copaci. Elevii clasei întâi de la Şcoala Gimnazială „Lazăr Tâmpa” din Almaş, conduşi de doamna învăţătoare Amina Miclean, au plantat arbuști pentru a încuraja promovarea mediului înconjurător.

  „Chiar dacă sunt dedicate publicului larg, pentru expozanţi, târgurile sunt o şansă reală de a-şi promova şi dezvolta afacerea. Camera de Comerţ Arad pune accent pe dezvoltarea fiecărui târg ca o platformă pentru antreprenorii mici și mijlocii, care pot oferi servicii personalizate vizitatorilor”, declară preşedintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici.

  Următorul eveniment găzduit de Expo Arad este DemoMetal Vest (23-26 mai 2023), eveniment dedicat tehnologiei prelucrării metalelor.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.