duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Târgul „MOM2MOM”, ediție-pilot

  de Special Arad | 6 august 2014, 11:49 AM | Știri Arad

  0

  Asociația Work At Home Moms – Arad vă invită la Sala Sporturilor „Victoria” Arad în data de 23 august 2014, între orele 10 – 18,  la Târgul „MOM2MOM”, ediție-pilot, dedicată mămicilor, copiilor, tăticilor și altori membri ai familiei.

  Târgul vine în întâmpinarea mamelor cu inițiativă care și-au transpus ideile sau hobby-urile în produse minunate care caută stăpâni iubitori de frumos, mamelor antreprenor care comercializează obiecte sau servicii pentru copii și părinți și mamelor care au nevoie de finanțare pentru proiectele în derulare prin vânzarea/schimbul de produse pe care nu le mai folosesc.

  Veți putea cumpăra sau vinde lucruri minunate, realizate manual, în secțiunea Handmade a târgului, veți găsi hăinuţe şi încălţăminte, cărucioare, pătuţuri, jucării, decorațiuni interioare, produse de igienă sisteme ergonomice de purtat şi alte accesorii pentru cei mici. Va fi și o secțiune Homemade unde vă puteți delecta cu o gamă largă de bunătăți, dulciuri făcute în casă  și platouri reci numai bune de savurat.

  Pentru cei mici se vor amenaja locuri de joacă speciale și supravegheate de adulți și vor beneficia de pictură pe față și alte distracții, astfel încât părinții să savureze în tihnă  bucuria cumpărăturilor.

  Nu în ultimul rând, va fi şi o tombolă cu numeroase premii speciale.
  Intrarea este liberă.

  Mămicii care vor să aibă un stand, sunt invitate să scrie pentru rezervări şi informaţii la adresa [email protected]. Locurile sunt limitate, data limită de înscriere este 18 august 2014.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.