Șase mămici, confirmate cu COVID-19 la Spitalul Matern Arad! Veștile sunt, totuși, bune

  de Lucian Dănilă | 23 aprilie 2020, 4:46 PM | Coronavirus | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Spitalul Matern din Arad nu a scăpat de virusul COVID-19. Mai multe cadre medicale au fost confirmate pozitiv în urma testărilor, iar în ultimele zile șase mămici au fost și ele infectate.

  Veștile, însă, sunt destul de bune. Dintre cele șase, două au plecat astăzi acasă, fiind vindecate în urma tratamentului. Alte două urmează să plece mâine. În ceea ce le privește pe celelalte două mămici infectate cu coronavirus, acestea urmează să fie externate după ce rezultatele a două teste vor fi negative.

  Vestea și mai bună este cea care se referă la copii. Niciunul dintre copii nu a fost infectat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.