vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Târgul „Go for Beauty” va fi organizat la începutul lunii aprilie la Expo Arad

  de Special Arad | 21 februarie 2024, 11:43 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Expo Arad va găzdui Târgul expozițional și Beauty Show-ul „Go For Beauty” – un eveniment de referință în industria beauty ce va avea loc în perioada 5-7 aprilie 2024.

  Acesta va aduce împreună expozanți de top, demonstrații live, prezentări de colecții, concursuri, show-uri pentru toți pasionații de frumusețe.

  Intrarea este deschisă publicului larg.

  „Go For Beauty este un proiect de anvergură care aduce în prim-plan frumusețea, inovația și excelența din industria frumuseții, oferind in acelasi timp o oportunitate unica de a achizitiona sau contracta produse si servicii de top. Această inițiativă spectaculoasă se desfășoară pe parcursul a trei zile memorabile, transformând Expo Arad într-un adevărat sanctuar al frumuseții.

  În perioada 5-7 aprilie 2024, Expo Arad se transformă în epicentrul frumuseții, unde profesioniști de renume, branduri inovatoare și pasionați de industrie se reunesc pentru a descoperi cele mai recente tendințe, produse de top și tehnici de vârf. Este o ocazie de neegalat de a explora, învăța și sărbători arta frumuseții în toate formele sale si în același timp de a face achiziții de calitate. Misiunea noastră este să aducem împreună profesioniști din domeniu, branduri de prestigiu și pasionați de frumusețe pentru a împărtăși, învăța și sărbători arta frumuseții. Ne străduim să promovăm practici responsabile, inovație și colaborare pentru a construi o industrie a frumuseții mai strălucitoare și sustenabilă”, transmit organizatorii.

  Pentru mai multe detalii, vizitați website-ul official goforbeauty.ro

  Contact: Lavinia Darău, 0740094942, [email protected].

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.