Târgul EDU2JOB și-a deschis astăzi porțile la Expo Arad

  de Raluca Medeleanu | 7 mai 2015, 2:12 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad: Târgul de oferte educaționale și locuri de muncă EDU2JOB, organizat de Camera de Comerț și Industrie Arad, s-a deschis oficial astăzi, la Expo Arad, aducând laolaltă unele dintre cele mai importante universități, licee și companii atât din orașul nostru, cât și din țară și străinătate, pentru a prezenta ofertele de studiu și posturile vacante.

  Arădenii au fost prezenți într-un număr impresionant de mare, sute de tineri perindându-se printre standurile liceelor și a universităților din Arad, Timișoara, București, Cluj-Napoca, Târgul Mureș pentru a afla care sunt specializările pe care le pot urma, a firmelor cunoscute precum Astra, Yazaki, Ciroc, Finprom, Coficab, Leoni sau Delphi pentru a afla care sunt locurile de muncă pentru care își pot trimite CV-ul și pe la standurile companiilor care oferă contracte de muncă în străinătate.

  În paralel cu târgul, directorii de companii, licee tehnologice, inspectorate școlare și organizații românești și germane au putut participa astăzi și la conferința cu tematica: Legislație și soluții practice de implementare a învățământului profesional în sistem dual în România. Prezentarea de bune practici internaționale, temă abordată în premieră națională.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.