Târgul de adopție canină, la a VI-a ediție

  de Special Arad | 16 mai 2019, 2:13 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Arădenii sunt invitați, sâmbătă, 25.05.2019, între orele 10:00 – 13:00, la o nouă ediție a târgului de adopție canină în Parcul Chinologic din Subcetate lângă Activ Club, pe strada Infanteriei nr.04.

  Persoanele interesate să adopte un căţel trebuie să aibe asupra lor actul de identitate pentru completarea documentelor de adopţie.

  Doritorii pot vizita Adăpostul de Câini fără stăpân situat pe calea Bodrogului FN Arad, lângă aeroport, de luni până vineri între orele 09:00 – 15:00.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.