Târg de adopție canină – ediția a IV-a

  de Special Arad | 24 octombrie 2018, 4:07 PM | Animal Special | Știri Arad

  1

  O nouă ediție a târgului de adopție canină va avea loc sâmbătă, 27 octombrie, între orele 10 și 13, în Parcul Chinologic din Subcetate, lângă Activ Club, pe strada Infanteriei nr. 4.

  Persoanele interesate să adopte un căţel trebuie să aibe asupra lor actul de identitate pentru completarea documentelor de adopţie.

  Târgul este organizat de Gospodărirea Comunală Arad, Școala de dresaj canin NIKARAD, BIOMILL, ANIMAX și Asociația Chinologică Română Arad.

  De asemenea, oganizatorii atrag atenția doritorilor că pentru adopția unui câine se poate vizita, de luni până vineri, între orele 09:00 – 15:00, și Adăpostul de câini fără stăpân, situat pe calea Bodrogului FN Arad, lângă aeroport.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.