marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Numărul adopțiilor în Arad, în creștere anuală

  de Special Arad | 31 mai 2022, 5:42 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Imagine cu rol ilustrativ (foto: Samer Daboul / Pexels.com)

  2 iunie, Ziua Naţională a Adopţiei, este o zi specială pentru acei copii speciali și pentru părinții lor adoptivi care le-au oferit acestora șansa unui nou început, într-o nouă familie, care îi înconjoară cu dragostea și căldura pe care numai un părinte o poate dărui.

  În județul Arad numărul adopțiilor cunoaște, de la an la an, o creștere. În prima jumătate a anului 2022, DGASPC Arad, prin Serviciul Adopții, a înregistrat următoarele date:

  •  20 de familii atestate

  •  copii încredințați /încuviințări în vederea adopției – 23 de copii, din care 16 copii încredințați în vederea adopției, 7  copii pentru care s-a încuviințat adopția.

  •  cereri de adopție depuse, aflate în lucru – 22 de familii

  •  familii interesate de procesul de adopție, care au beneficiat de informarea prealabilă din partea specialiștilor din cadrul Serviciului Adopții din subordinea DGASPC Arad – 28 familii.

  Cei care doresc informații despre procedura adopției și își doresc să devină părinții unui copil aflat în sistemul de protecție, pot obține informații la sediul DGASPC Arad – Serviciul Adopții, Arad, Str.1 Decembrie 1918, nr.14 sau la telefon 0257/210055.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.