marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Adopție și expoziție, în acest weekend. Ce au de făcut arădenii care își doresc un câine

  de Special Arad | 22 iulie 2021, 6:51 PM | Știri Arad

  0

  Primăria Municipiului Arad în parteneriat cu Societatea Gospodărirea Comunală Arad SA, vă invită sâmbătă, 24 iulie 2021, începând cu ora 10.00, la o expoziție canină cu adopție. Aceasta  va avea loc la Adăpostul public de câini Arad, situat pe Calea Bodrogului, nr. 5/A.

  Intenția organizatorilor este de a reuni iubitorii de câini în incinta Adăpostului public pentru a discuta și căuta la fața locului soluții de îmbunătățire a vieții patrupedelor.    

  Evenimentul va începe cu vizitarea Adăpostului public, prilej cu care vor fi prezentați câinii găzduiți aici, modul în care sunt îngrijiți și va avea loc un dialog despre cum li se pot îmbunătăți condițiile de viață.

  Persoanele interesate să adopte un căţel trebuie să aibe asupra lor actul de identitate pentru completarea documentelor de adopţie.

  „Pe toți cei care iubiți animalele și rezonați sufletește cu situația câinilor găzduiți în Adăpostul public de pe str.Bodrogului, nr.1, vă invit, sâmbătă, 24 iulie 2021, ora 10.00, să discutăm, la fața locului, despre cum putem îmbunătăți viața acestora.”, este invitația lansată de viceprimarul Lazăr Faur prin intermediul paginii personale de Facebook. 

  De altfel toți cei care doresc să adopte un prieten patruped sunt așteptați de luni până vineri între orele 09:00 – 15:00 la Adăpostul public de lângă Aeroport.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.